Team Stigho helpt bewoners Vecht & IJssel tijdens uitstapje naar het circus.

Stigho viert dit jaar haar 30-jarige jublieum en wil dit heugelijke feit graag op meerdere manieren vieren. Zo staat er onder andere een bedrijfsuitje voor het personeel gepland en zal er later dit jaar een receptie plaatsvinden voor relaties en bekenden om met elkaar het glas te heffen.
Om ons bedrijfsmotto 'verrassend veelzijdig' kracht bij te zetten, willen wij dit ook graag op een 'sociale' manier vieren. Zo hebben wij met twee belangrijke relaties van ons, Vecht & IJssel en AxionContinu, afgesproken dat een deel van het Stigho Team hen komt helpen om de bewoners een leuke middag te bezorgen.

Afgelopen vrijdag 20 juni heeft de eerste activiteit plaats gevonden met Vecht & IJssel en haar bewoners. Het Stigho Team stond hen bij tijdens een uitstapje naar Circus Sijm in Park Transwijk te Utrecht. De senioren kregen de voorstelling 'La Passione' te zien wat zorgde voor veel lachende gezichten. Na afloop trakteerde Stigho op een ijsje, werden er foto's gemaakt en vervolgens werden de bewoners weer naar de bussen begeleid.

Erg leuk en waardevol om op deze manier ons steentje bij te dragen aan dit uitstapje voor de senioren van Vecht & IJssel. Een kleine moeite, maar een groot plezier, zeker een aanrader!

Hieronder vind je de foto's van deze leuke middag.Terug naar overzicht