Ons werk

Elektrotechniek

Van eenvoudige werkzaamheden tot een uitgebreide installatie, wij werken met vakmanschap en goed opgeleide medewerkers. Voor een woning, winkel of restaurant kan dat een compleet verlichtingsplan zijn. Voor een kantoorgebouw, praktijk, zorginstelling of en gerenoveerde  monumentale boerderij is dat misschien het moderne KNX gebouwenbeheersysteem, dat alle functies voor elektrische energie, verlichting, zonwering, centrale verwarming, brand- en inbraakbeveiliging via één 2-draads besturingsleiding bedient en beheerst. Elke opdracht  of die nu groot is of klein, eenvoudig of complex, voeren wij uit met oog voor detail en zorg voor kwaliteit.

Bekijk hier projecten waar Stigho elektrotechniek heeft toegepast.

 

Beveiliging en cctv

Afhankelijk van de individuele behoefte ontwerpen en installeren wij doeltreffende systemen voor toegangscontrole, brand- en inbraakbeveiliging voor particulieren, bedrijven en instellingen. Vanzelfsprekend voldoet elk systeem aan de kwaliteitseisen die door eisende partijen worden gesteld. Stigho Electro is een VEB erkend beveiligingsinstallateur wat garant staat voor kwaliteit en kennis van wet en regelgeving. Wij adviseren u bij de opmaak van een beveiligingsplan en zorgen er voor dat alles conform de geldende eisen wordt uitgevoerd. Bewaking van uw eigendommen door camera's kan een onderdeel zijn van uw beveiligingsinstallatie. Vastleggen van de camerabeelden is dan van groot belang voor de bewijsvoering bij inbraak of vermissing. Wij adviseren u graag en deskundig.

Bekijk hier projecten waar Stigho beveiliging en cctv heeft toegepast.

Telecommunicatie en data

Stigho Electro levert en installeert telecominstallaties van gerenommeerde merken, variërend van een eenvoudige telefooncentrale voor de particulier tot een professioneel en uitgebreid systeem voor het bedrijfsleven. De aanleg van centraal antennesystemen behoort eveneens tot ons dienstenpakket, waarbij gebruik wordt gemaakt van geavanceerde meet- en testapparatuur. De aanleg van een compleet datanetwerk en alle aansluitingen verzorgen behoort ook tot de mogelijkheden. Zorgvuldigheid en kwaliteit staan ook hier centraal.

Bekijk hier projecten waar Stigho telecommunicatie en data heeft toegepast.

 

Brandmelding

Branddetectie is één van de specialisaties van Stigho Electro. Als erkend branddetectiebedrijf kunnen wij u het hele traject tot een brandveilige situatie uit handen nemen of onderdelen van dat traject voor u realiseren. Zowel een brandmeldinstallatie in woonhuizen, studenten- en appartementsgebouwen (NEN2555) als utiliteit, industrie, kinderdagverblijven en zorggebouwen (NEN2535) zijn voor Stigho Electro kernactiviteiten. Onze NCP erkenning geeft u als opdrachtgever de zekerheid van een goede benadering en realisatie van alle brandmeldinstallaties. Daarnaast is Stigho Electro gemachtigd om het hele traject, van het schrijven van een “Programma van Eisen” tot het certificeren van een zorggebouw, binnenshuis uit te voeren. Het grote voordeel voor u als opdrachtgever is één aanspreekpunt waaronder de gehele verantwoording valt.  Het realiseren van een nieuwe installatie, het her certificeren en onderhouden van een bestaande installatie of het vervangen van een bestaande installatie in een bouwwerk wat volledig in gebruik is, Stigho Electro kan het voor u realiseren met uw belangen scherp op het netvlies. Wij mogen ons gelukkig prijzen met een groot scala aan tevreden opdrachtgevers, vraagt u gerust eens na voor onze referenties.
 

Bekijk hier projecten waar Stigho brandmelding heeft toegepast